Duurzaam festival

Sustainable Moments

Het is tijd voor de derde editie van het Sustainable Moments Festival! Zet 6 t/m 14 oktober in je agenda en zorg dat jij niks mist van dit duurzame festival in hartje Groningen!

58% van de Nederlandse 18-plussers ziet in dat hun eigen gedrag effect heeft op klimaatverandering en vindt dat ze klimaatbewuster moeten leven. Toch kiezen zij vaak voor gemak, voor de bekende weg. Het Sustainable Moments Festival (SuMoFest) laat Groningers op een rebelse manier alle facetten van duurzaamheid zien. Lokale, duurzame ondernemers zetten we in de schijnwerpers en zo geven we samen de duurzame keuzes in Groningen een Boost!

Meer weten over dit knettervette festival? Sustainablemoments.nl

Jeetje, denk een beetje om ons planeetje!

6 t/m 14 oktober in Stad!

2023

Dit jaar een nog dikkere editie van Sustainable Moments, met de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. Met een nieuw thema, meer creatieve koppen en nieuwe interessante topics.

2022

In 2022 is er nieuw leven geblazen in SuMoFest na een paar stille Covid-jaren. Er werd fris gestart met een nieuwe projectgroep, nieuwe huisstijl en nog gedurfdere insteek voor het event. Duurzaam Groningen was de hoofdsponsor, naast sponsors als GCC en Groningen Werkt Slim. Met meer lef en categorisering in thema’s is deze editie een succes te noemen. Bekijk hier een sfeerimpressie.

2019

In 2019 organiseerden wij van 27 september t/m 5 oktober 2019 samen met Buro Bries, Simpl, Gemeente Groningen, Jimmy’s, The Student Hotel & GCC de eerste editie. Er waren lezingen, mini-events en we presenteerden de Sustainable Moments winkelroute. We kijken met veel plezier terug op deze mooie aftrap en willen allen betrokken partijen bedanken!

Help mee!

Heb jij toffe ideeën, wil je meehelpen of heb je andere goede input voor het Sustainable Moments Festival? Dat vinden wij alleen maar mooi! Laat het weten en dan neemt team SuMo contact met je op.