Samenwerken aan
een Groene toekomst

Steeds meer Groningers kiezen voor duurzaam, en daar doen wij maar al te graag aan mee! Als stichting willen wij duurzame keuzes zichtbaarder en toegankelijker maken voor iedereen in Groningen. Omdat wij geloven dat verbinding hier een belangrijke rol speelt, betrekken we graag lokale ondernemers bij onze projecten en evenementen. Daarnaast werken wij in een divers team van vrijwilligers waar iedereen een eigen specialisatie heeft. Hoe tof is dat!? Alles binnen onze stichting is op vrijwillige basis, wat betekent dat we afhankelijk zijn van donaties.

Korte intro die lijd naar de project kaartjes bij lopende projecten (onderaan de pagina)

Doneer jij mee?

Wil jij onze missie van een Groene toekomst ondersteunen? Alle kleine beetjes helpen, dus elke donatie is welkom! 

Welke frequentie past bij jou?

Welk project wil steunen?

Hoeveel wil je doneren?

Stichting Groener Groningen is in 2017 opgericht door tien enthousiaste Groningse ondernemers, met Douwe Kooistra als kartrekker. In deze periode zijn er inspirerende ‘Groen Doen’-avonden georganiseerd en in 2019 het zeer geslaagde festival Sustainable Moments.

Lopende projecten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Title
0%
Gaaf nummer
0

Community

Leuk dat je meedoet!

We zijn momenteel nog druk bezig met de ontwikkeling van onze community. Het kan dus even duren voordat we van start gaan. Maar laat vooral je gegevens achter, dan brengen we jou als eerste op de hoogte.